WORKSHOPS

JetjeBeton komt naar je toe: De workshops worden op (jouw) locatie gegeven. Je zorgt zelf voor een ruimte en tafels, JetjeBeton neemt alle benodigde materialen mee.

Dus heb je een zussendag, teamuitje, of jubileum? In de huiskamer, bedrijfskantine, buurthuis of plaatselijke kroeg? Boek dan een creatieve workshop bij JetjeBeton!

PORSELEIN STIPPEN
Als je eenmaal het stipvirus te pakken hebt, kun je waarschijnlijk niet meer stoppen! Je be-stipt een bordje met porseleinverf, met zoveel hulp als je wilt. Na afloop bak je het bordje in je eigen oven. Dit kan in een gewone huishoudoven.

HOOFD BOETSEREN
Dit is vooral een workshop in goed kijken. In stapjes bouwen we het hoofdje op. Het kan een fantasiehoofd zijn, je eigen hoofd of dat van je medecursist, net wat jij wilt.

SCHILDEREN OP CANVAS
We gaan in deze workshop schilderen naar een thema (bijv. zoete taarten, vrolijke volkswagenbusjes of een portret) in een kleurige pop-art stijl. Je kunt vrij werken of naar voorbeeld, ieder aan een eigen schilderijtje of als groep aan een gezamenlijk doek. Altijd met een kleurrijk resultaat.

ZENTANGLES TEKENEN
Door de ritmische herhalingen voelt het tekenen ontspannen aan. Je hoofd komt tot rust, terwijl je handen werken. Er zijn voorbeelden en patronen ter inspiratie. Je hebt geen tekenervaring nodig.

COLLAGES MAKEN
We gaan aan het werk met technieken als knippen, scheuren, vouwen, plakken, frotteren, enz., eventueel aangevuld met oude foto's, stempels en verf. Het is altijd weer een verrassing om te zien wat er ontstaat.

Groepsgrootte: 4-12 personen
Tijdsduur: 2,5 uur
Prijs: €30 p.p.
Kilometervergoeding (€0,19) vanaf 30 km reisafstand.

TEAMBUILDING
Grotere groep? Of op zoek naar een invulling van jullie teambuildingsdag? Mail me je wensen en ik stel een workshop op maat voor je samen. Altijd met een vrijblijvende offerte vooraf.

Neem voor meer informatie, of voor het reserveren van een workshop, contact op via de mail: info@jetjebeton.nl
CONTACT

JetjeBeton
(Jet Altenburg)
Infanteriestraat 25
6822NH Arnhem
06-47452262

info@jetjebeton.nl

KvK: 09212275